Over ons

Onze missie

U dé ultieme vakantiebeleving geven.

Onze missie.

Onze missie is u de ultieme vakantiebeleving geven.

Wij willen u net zo laten genieten van Vlieland als wij dat doen en dan net een beetje meer. Met onze brede assortiment fietsen heeft u altijd de perfecte fiets. Op deze manier kunt u Vlieland verkennen op een heerlijke ontspannen of sportieve manier. Wij wensen u een fijn verblijf op Vlieland.

Fietsen speciaal voor u

De nieuwste fietsen

Jaarlijks vervangen wij honderden fietsen voor de nieuwste modellen. Ook breiden wij ieder jaar ons assortiment verder uit. Van loopfietsjes tot de elektrische tandem. 

De mooiste routes

Vlieland heeft vele kilometers aan fietspaden. Jan van Vlieland, oprichter van de fietsenverhuur en schrijver van de geschiedenis heeft vele fietsroutes voor u gemaakt. In de winkel vindt u een fietskaart die u gratis mee kunt nemen. Daarnaast komt er binnenkort audio fietsroute over de geschiedenis van Vlieland. Geniet van de mooiste plekjes.

Leuke mensen. Geweldige fietspaden
Beeldschone Vlieland.

De grootste voorraad

Met meer dan 2.500 fietsen op voorraad zorgen wij ervoor dat er altijd een fiets voor u beschikbaar is.

Service in onze winkels

Wilt u uw fiets omruilen, informatie over onze fietsroutes of heeft u een vraag over de fiets. Kom dan naar onze winkels. Direct tegenover de veerboot of in de Haven.

Kampeeropslag

Kampeert u op Vlieland en wilt u niet iedere keer met kampeerspullen sjouwen? Dat begrijpen wij als geen ander. Jan van Vlieland biedt de oplossing. U hoeft alleen maar in te pakken en wij regelen de rest

Snel en
gemakkelijk

Online uw fiets reserveren en u kunt direct uw fiets meenemen. Zonder lange wachtrijen.


Direct tegenover de boot

Bij aankomst makkelijk de fietsen ophalen, en bij vertrek makkelijk in te leveren tegenover de veerdam.

7 = 5

Huur uw fiets een week en betaal slechts 5 dagen. uitgezonderd e-bikes

De grondlegger.

Jan van Vlieland