Kampeeropslag

Kampeeropslag

Het gemak van kampeeropslag

Nooit meer die zware tent mee op de boot?

Kampeert u op Vlieland en wilt u niet iedere keer met alle kampeerspullen sjouwen? Dat begrijpen wij als geen ander. Jan van Vlieland biedt de oplossing voor uw spullen! U hoeft alleen maar in te pakken en Jan van Vlieland regelt de rest.

Hoe werkt het?

1. Reserveer uw opslag via mail naar info@janvanvlieland.nl

2. Gratis bezorgd: Wij bezorgen de palletkist gratis op uw campingplaats

3. U laadt in: U laadt uw spullen in de palletkist

4. Wij regelen de rest: Wij halen de kist weer op, verzorgen de opslag en brengen hem volgend jaar weer naar uw campingplaats.


Om uw spullen goed en veilig op te kunnen slaan, ontvangt u van ons één of meerdere palletkisten. Losse spullen, zoals bijvoorbeeld matrassen of stoelen worden niet los opgeslagen en kunnen eventueel ook in onze kisten worden geplaatst. Fietsen kunnen wij niet voor u opslaan. Wilt u uw spullen ook in de zomer in de opslag? Dan wordt er een toeslag van 75,- berekend.
Algemene informatie en vragen over opslag kunt u hieronder vinden. Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u uw vraag uiteraard mailen naar info@janvanvlieland.nl of bellen met (+31)6 51 812 509.

Haal het maximale uit uw vakantie

Geniet van uw vakantie in plaats van tijd besteden aan sjouwen met bagage

De meest gestelde vragen

01.

Kan ik bij mijn campingspullen als deze in de opslag staan?

Nee helaas kunt u tussentijds niet bij uw spullen. De 300 pallets staan zorgvuldig opgeslagen en opgestapeld in onze loods. Tussen 1 april en 1 oktober kunnen wij de pallet voor u uit te loods halen. TIP: Probeer een goede inschatting te maken van welke spullen u wel of niet nodig hebt.

02.

Waar laat Jan van Vlieland mijn pallet als deze in de opslag staat?

Wij plaatsen uw pallet in onze loods. Wanneer u uw pallet weer nodig heeft om op de bouwen, kunt u dit 14 dagen van tevoren aangeven via email naar info@janvanvlieland.nl. Wij zorgen dat uw pallet klaarstaat op de door u aangegeven locatie op Vlieland.

03.

Zijn er goederen die niet mogen worden opgeslagen?

Om ervoor te zorgen dat de pallet veilig in onze opslag staat, mogen niet alle goederen (zoals bijvoorbeeld gevaarlijke, toxische, ontplofbare, ontvlambare, gestolen en bederfelijke goederen, kaarsvet en etenswaren, waaronder ook kruiden) worden opgeslagen. Een uitgebreider overzicht vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

04.

Zijn er goederen die niet mogen worden opgeslagen?

De afmetingen van een palletkistzijn 80x120x100 cm (lxbxh). Wanneer u meer ruimte nodig heeft, dan leveren wij extra kragen. De kragen zijn 20cm hoog en u kunt maximaal 2 kragen extra op een pallet plaatsen. Wanneer extra pallets nodig heeft, dan leveren wij natuurlijk meer palletkisten.

05.

Hoe kan ik mijn palletkist laten leveren of op laten halen?

Via een e-mail naar info@janvanvlieland.nl geeft u minimaal 14 dagen van tevoren uw gewenste retour of reserveringsdatum aan. Wij adviseren u ruim van te voren uw pallet retour te plannen om teleurstellingen te voorkomen.

06.

Hoeveel gewicht mag er in de pallet worden opgeslagen?

Het maximum gewicht waarmee de pallet mag worden beladen is 350 kg. Verdeel het gewicht goed over de pallet.

07.

Waar kan de palletkist worden geleverd?

Onze palletboxen kunnen op elke plek op camping Stortemelk en Lange Paal bezorgd worden. Geef bij aanmelding duidelijk uw campingplaats aan.

08.

Staan mijn spullen veilig wanneer de pallet op de camping staat?

Op de camping is de veiligheid van uw pallet op eigen risico. Zodra de pallet is afgeleverd kunt u beginnen met inladen of uitladen. Afhankelijk van onze planning zet de chauffeur de pallet voor uw campingplaats en haalt deze later weer op. Als u klaar bent met inladen hoeft u in principe niet te blijven wachten tot de pallet wordt opgehaald. Wij plaatsen de pallet op de afgesproken datum in onze centrale opslag.

09.

Hoe lang van te voren moet ik een pallet bestellen?

Mensen die een pallet bestellen, zijn over het algemeen goed georganiseerd en reserveren ruim van tevoren een plek in onze planning. Uw bestelling ontvangen wij minimaal 14 werkdagen voor de gewenste leverdatum.

10.

Hoe kan ik de huur van de palletkist betalen?

U rekent uw huur minimaal 2 dagen vóór vertrek af bij Fietsverhuur Jan van Vlieland (Havenweg 7). Uw kist wordt pas opgehaald wanneer deze betaalt is.

11.

Zijn mijn spullen verzekerd?

U bent verplicht uw spullen WA of Casco te laten verzekeren. Het adres van onze opslag is Havenweg 61. Het opslaan van uw kist geschiedt geheel op eigen risico. Wij zijn slechts aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van de kist indien dit te wijten is aan grove schuld van Fietsverhuur Jan van Vlieland B.V. Uitgebreide informatie over de aansprakelijkheid vindt u in onze algemene voorwaarden.

12.

Staan mijn spullen veilig in de opslag?

Ja, uw pallet staat bij ons in een goed beveiligde loods. Onze loods voldoet aan de wettelijke voorschriften op het gebied van brandveiligheid.