Waar was je al die tijd?

 
Kom werken bij Fietsverhuur Jan van Vlieland

Wij wachten op je. Jan van Vlieland is de grootste fietsverhuur van het eiland en verhuurt al meer dan 20 jaar aan al onze eilandgasten de mooiste fietsen.

We hebben maar één doel: we willen onze gasten de ultieme vakantiebeleving geven. Daarom zijn we op zoek naar ondernemende collega’s. Gastgericht, commercieel en natuurlijk, ook gezellig. Kom je?

Hoe het is om te werken bij Jan van Vlieland

Er zijn weinig bedrijven waar het werk zo afwisselend is en met zo’n leuk team. Omdat we het samen beter weten dan alleen. Je krijgt bij Jan van Vlieland veel verantwoordelijkheid. Je hoeft niet eerst  handtekeningen te verzamelen voordat je jouw idee kunt uitvoeren. We geloven in doen. Niet lullen, maar poetsen. En ja, dan gaat er weleens wat mis. Maar daardoor worden we elke dag weer een beetje beter.

Bij  Jan van Vlieland doen we alles voor die ultieme vakantiebeleving.

Onze kernwaardes

Liefde

Wij doen alles met liefde.

Liefde voor ons product, onze gast, ons eiland en onze collega’s.

We hebben aandacht voor elkaar. Alleen zo worden we een team met elkaar en onze gasten en worden we beter en beter. We hebben passie voor wat we doen, met heel veel energie en altijd met 100% inzet.

Beleving

Het is de moeite waard om iets te doen dat de moeite waard is om met WOW te doen.

WOW is zo'n kort, eenvoudig woord, maar het omvat echt heel veel dingen. Om WOW te zijn, moet je jezelf onderscheiden, wat betekent dat je iets moet doen dat boven en verder gaat dan verwacht. En wat je ook doet, het moet een emotionele impact hebben op de ontvanger. We zijn geen gemiddeld bedrijf, onze service is niet gemiddeld en we willen niet dat onze mensen gemiddeld zijn.

Puur

What you see is what you get. Je maakt dingen niet mooier , maar je maakt gewoon de mooiste dingen. We zijn eerlijk en direct, ook als dat moeilijk is. We doen wat we beloven. En we staan open voor kritiek. Bij ons weet je dat het goed zit. Of je nou klant of collega bent. Openheid en eerlijkheid zorgen  voor de beste relaties omdat dat tot vertrouwen en  geloof leidt.

Doen

Niet lullen, maar poetsen. Geen woorden, maar daden. Wij noemen deze nuchtere ondernemersmentaliteit: doen. Je idee is niets waard zonder uitvoering. Wacht niet tot je idee perfect is, want dan ben je te laat. Wij willen elke dag een beetje beter worden. Stap voor stap, detail na detail: doen.