Links

hotel zeezicht vlieland

Hotel Zeezicht de Luxe

Hotel Zeezicht op Vlieland biedt u verschillende fantastische kamers met uitzicht over het dorp, de haven, de vuurtoren en de altijd mooie Waddenzee. De 41 comfortabele kamers van Hotel Zeezicht op het waddeneiland Vlieland zijn modern ingericht en voorzien van alle gemakken, waaronder een gratis WiFi verbinding.

Hotel Zeezicht Vlieland beschikt over een lift, een fantastisch solarium en een (Finse) sauna. Naast deze moderne wellness faciliteiten kunt u ook lekker relaxen en bijkomen in onze schoonheidssalon "Zin aan Zee" (www.zinaanzee.nl).

Wij bieden u fiets- en culinaire arrangementen zodat u de rust van Vlieland op een bijzondere en vriendelijke manier kunt ontdekken of ervaren. Vlieland leeft in de winter, lente, zomer en herfst.

Logeren in Hotel Zeezicht Vlieland biedt u een onvergetelijke eilandervaring. U bent van harte welkom in ons hotel, op het mooie waddeneiland Vlieland.

Tevens beschikt het hotel sinds kort over 12 nieuwe ruime Premium kamers. Een extra dimensie aan de eilandbeleving van Hotel Zeezicht Vlieland.

Havenweg 1, Vlieland

"De voordeligste prijs boekt u altijd via onze eigen hotelwebsite www.zeezichtvlieland.nl"

boeg vlieland

Boeg

Bij Boeg Vlieland vind je dameskleding en herenkleding midden in het gezellige centrum van Vlieland. De winkel is ingericht met elementen van het strand en de zee. De kleding die je bij Boeg Vlieland in de winkel ziet hangen kan het beste omschreven worden als sportief, casual en modieus. Riemen, tassen, slippers en schoenen kunnen je outfit helemaal compleet maken. De sfeer in de winkel is ongedwongen en de verkoopmedewerkers zijn erg behulpzaam.

Dorpsstraat 8, Vlieland

124

124 Vlieland heeft een superleuke collectie met eigenwijze, trendy en zeer draagbare mode & leuke accesoires! Casual op Vlie en kek in de stad! WELKOM!

Dorpsstraat 124, Vlieland

VisitVlieland vakantiewinkel

Op onze website en in onze winkel kunt u terecht voor verhuur van vakantiewoningen en hotelkamers, linnenservice, ontbijtservice en boodschappen service. Daarnaast vindt u in onze winkel de leukste Vlieland souvenirs, boeken en andere Vlieland gerelateerde artikelen.

Dorpsstraat 52, Vlieland

www.visitvlieland.com

gestrand vlieland

Gestrand

Gestrand is een strandpaviljoen aan het Wad met een geheel eigen stijl en een prachtig uitzicht op Werelderfgoed De Wadden. én van de mooiste plekjes van Vlieland, een prettige sfeer in een omgeving en interieur die tot de verbeelding spreken. Gestrand ontspant en is de perfecte plek om te genieten van een heerlijke cappuccino, een goed glas wijn of een sfeervol diner.

Havenweg 3, Vlieland

www.gestrandvlieland.nl

Restaurant het Geuzennest

't Geuzennest staat al jarenlang bekend om zijn heerlijke Schoteldiners. Kiest u de Captains diner (van het eiland) of liever de Batavieren Schotel (van het land)? Of houdt u van vis en gaat uw voorkeur uit naar de Neptunus Schotel (uit de zee)? Wat uw keuze ook mag zijn, u geniet gegarandeerd van een heerlijk diner. Uiteraard kunt u ook een keuze maken van onze ruime a la carte kaart.

Havenweg 1, Vlieland

www.restaurantgeuzennestvlieland.nl

Grand Café De Oude Stoep

Grand café De Oude Stoep vindt u middenin de pittoreske Dorpsstraat van het mooie dorp Oost-Vlieland. Het pand alleen al straalt allure uit. 's Zomers kunt u bij de Oude Stoep genieten van de zon en het goede leven op ons heerlijke waddenterras. Onder het genot van een uniek uitzicht op onze mooie Waddenzee en die typerende geluiden van zeemeeuwen en scholeksters, kunt u gezellig lunchen of intiem dineren met vrienden, familie, relaties.

Dorpsstraat 81, Vlieland

www.grandcafevlieland.nl

gestrand vlieland

Vuurtorenloop

Al vanaf de eerste keer was dit unieke hardloop- en wandelevenement op Vlieland een groot succes. "Mooi zwaar!", luidde het commentaar van de deelnemers. Mooi en zwaar is de Vuurtorenloop Vlieland zeker! De Vuurtorenloop combineert een uitdagende hardloopwedstrijd met twee wandeltochten. Zo kan iedereen meedoen, jong en oud, recreatief en prestatief. Ook staat er, voorafgaand aan de hardloopwedstrijd, een jeugdloop op het programma.

www.vuurtorenloop.nl

Into the great wide open

Into The Great Wide Open is een samenzijn op Vlieland. Muziek staat centraal, maar het is vooral de context die ons festival eigen maakt. Middenin de natuur op het mooiste Waddeneiland van Nederland. Verrassende randprogrammering, beeldende kunst, film, uitdagende kinderactiviteiten en voldoende rust en ruimte om er optimaal van te kunnen genieten.

www.intothegreatwideopen.nl

www.itgwofietsverhuur.nl

Zeehondentochten

Uw bezoek aan Vlieland is niet compleet zonder een zeehondentocht met de Geus, de Northern Diver of de Vlielander. Met deze supersnelle rubberboten (40 mijl p/u) kunt u kennis maken met de natuur rondom Vlieland. Een ware belevenis voor jong en oud!

www.zeehondentochtenvlieland.nl

Watertaxi

Snel en veilig in uw eigen tijd naar één van de Waddeneilanden Vlieland of Terschelling? Wie bieden snel en veilig vervoer over de waddenzee. Met onze snelle RIB's de Geus, de Northern Diver en de Vlielander brengen we u in c.a. 45 minuten van Harlingen naar één van de Waddeneilanden Vlieland of Terschelling en vice versa.

www.vlielandwatertaxi.nl

Zakelijke evenementen

Vlieland, één van de Nederlandse Waddeneilanden, is dé perfecte locatie voor de organisatie van uw zakelijke evenement. Bureau Vlieland helpt u graag bij de organisatie waarbij uw marketing- of businessdoelstellingen altijd de basis vormen. Vlielanders met een passie voor organiseren, wij denken in oplossingen en mogen dat doen op het mooiste plekje van Nederland.

www.bureauvlieland.nl